i'm a price tags,,

Saturday, December 11, 2010

A day simply happy!

 yeay!! akhirnye dapat jugak keluar setelah sekian lama mengkuburkan diri dalam rumah...haha
 seronok sangat dapat keluar dengan member2 lame..even in a small group tp sngt heaven la..
 thanx tu lili , cicim n mostly kami puyer driver piyak..haha


msj lili smlm "bik,kite kuar esok pukul 12 tgah hari"


pg td pukol 10.30 aku da mandi...excited giler ni...bersiap macam nak rak..haha
11.30 da siap da..COMPLETE!
  
(lagu BOF bnyi,tnde mcj) : dari lili
"bik, piak kate lambat sikit, myb gerak lepas zuhur"


menyirapnye darah aku bace msj 2!!




                                                      camni la agak2 muke nyirap aku


lepas zuhur??bapak lame nak tunggu seyh...

lili kate piyak keluar gn family die..


                              dalam fikiran aku,sempat piyak keluar dgn family die??


aku pon tukar la sume..yela, kan lame nak tunngu lpas zuhur..aku siap kol 11.30..
tp nak kuar lepas zuhur...bapak lame.


selepas beberapa minit


(piyak kol)
"bik, aku da nak gerak"


menggelupur nyawa siap..haisshhh...
aku baru tukar baju,die da nak dtg???
rase nak jerit je!!!!


                                                   lebih kurang cam ni la


tepat aku siap,piyak pon sampai...huh..nasib baik...




(pergi jemput lili dgn cicim)


berjumpalah kami bertentang mate 4 ekor ni..haha...
serius rndu gler kat dieorg..haha..
dalam kereta bincang la nak pegi mane.??
kat melaka ni, venue kalau nak keluar memang same je....
ni~~~~~~~~~~~>


                                                        MAHKOTA PARADE


one more~~~~~~~~~~~>


                                                                DATARAN PAHLAWAN


last2, g mp je...adoi..punyelah seksa nak cari parking...
da dapat parking,kupon plak xde..
macam2...


                                                                  kupon puaka!!


setelah puas cari, at last jmp jgak..huh!!.
thank GOD...
first main boling dulu..
lawaknye...mcm2 gelagat...makin nak habis game makin byk masok longkang!!
haha..then main game kereta..
aku no last??? paling x boleh terima hakikatlah..lol


then pg plak bli kasut tok koku..BOMBA
nasib baik sale..


                                                                   dapat jgak akhrnye!


then g JJ plak...
here i came...




piyak nak g cari kasut...aku temanlah die...
macam treasure hunt kami cari kasut..
last2,jmp jgk yg sesuai tok piyak...KEBETULAN!!
kedai 2 ade sale...


'BUY 1 GET 2..JUST 50 SEN'


terbeliak mate tgok!
pilih punye pilih, piyak amek kasut, aku amek beg...
murah giler...
bayar RM 50.40, dapat 2 benda..
lili gn cicim macam x percaye je..haha
dieorg da g parking kereta awal...so,mereka x tahulah..haha
kasihan!!!
lastly,going home!!!!!


haaaaaaa....lupe nak crite peristiwa memalukan!!!
mase nak balik dari mp, boleh plak sandal aku putus!!
ALLAH!
nyirapnye...terpakse jaln terhencot2!!
nasib baik ade kasut yg baru beli tu..
sandal aku tu macam tahu2 je....
tp aku sngt syg sandal 2...


                                                      


sesungguhnye,aku sngt hepi kuar gn mereka ari ni!!
love u guys!! * geng jik*
sweet memories  

No comments:

Post a Comment