i'm a price tags,,

Sunday, December 26, 2010

malaysia memang powerlah. macam ni barulah syok nak tengok =)




hurray , sebagai rakyat malaysia yang bersemangat bola, waja,kental,bantal , buntal , aku sangat happy la malaysia dapat menang hari ni. sempena dengan AFF SUZUKI CUP.
setelah bertungkus lumus tewaskan vietnam dan lain2, akhirnye MALAYSIA berjaya. tahniah ye. 3-0 , banyak uhh.
setelah tewas dengan mat indon beberapa minggu lepas , at last , lepas jugak stage ni..
lepas ni, kite tinggal tunggu la ye battle kat indon plak.
comfirm la malaysia memang. aku nak RAJAGOBAL hepi je. nak tengok die senyum. haha . tetibe je pulak.
jangan risau, comfirm menang la. PASTI. *muka yakin ni*
aku suke sangat tengok AMIRULHADI. muke die macam star korea sikit. perasan tak? macam KIM HYUN JOONG.
haritu, keluarlah 1 cerita yg kata jersi malaysia colour kuning memang takde ONG. tak tahulah sejauh mane kan kebenaran tu.
tapi bila tengok video2 balik, memang selalu bile malaysia pakai jersi kuning, kalah . bukan ungkit tragedi lama, tapi kite pernah kalah teruk seyh dengan indon ni.alaaa, ni dulu la..now da tak. cehh.. aku bukan nak percaye mende ni la.ade jugak betolnye.
lantaklah pasal mende remeh ni. haha. gamat betol rumah aku tadi. ibu aku menjerit2 . kan da kene marah dengan ayah aku. padan muke. haha.
keluar semua anai2 dalam rumah aku akibat wave mak aku asyik jerit.
anai2, mulai hari ini, kau pergi cari rumah lain untuk bertandang ye.
makan kasi habis kayu2 rumah dorang tu.hahaha


ni lah AMIRULHADI, jersi biru
tapi gambar ni tak menyerlahkan muke die la.tapi not bad ape.




fahmi , apek. keeper terbaik ,tercekap malaysia la.

tapi tadi, mamat ni yang golkan malaysia 2 kali. tahniah SAFEE !



lagi sorang yang golkan ASHARI. haha . ayah aku tu. hehe. poyo je.
tetibe aku bangga pulak jadi rakyat malaysia.
lepas ni kalau aku jumpe mat indon kat tepi2 jalan terutama kat MC, MELAKA SENTRAL boleh la aku baling batu kat kepala dorang. haha . 
aku suke part yang tanduk bola tok goal tu. tandukan padu seyh.
malam ni, tidur dengan nyenyak la korang ye. tapi aku taknak sorang pon dengkur taw.goooorrr. aku taknak dengar bunyi tu. haha
ok la, ni je nak share.

ngantuk da, nak tido, zzz
wasalam,
with love,
farah                 11:42PM

4 comments:

  1. kok da mng bru bngge ngn mlysia . .
    amirolhadi cm kim hyun joong ??
    ALLAH !! tlog la !!
    hyun joong lgi 100x gnde nsem daa ~

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ade sikit la lynn.. kau je yang xpasan. gambar ni memang x clear sikit.try tgok live. haha. mmg tak ley nafi ji hoo lagi encem. maklumlah, laki aku. kakah

    ReplyDelete
  3. laki kau ?? okee , ak ta pnh nmpk !
    ko sorok kt ane ?

    ReplyDelete