i'm a price tags,,

Wednesday, December 29, 2010

tahniah MALAYSIA =) kemenangan sudah di tangan anda. tapi saya rasa u could done more !

GOL !! fine, MALAYSIA dah capai expectations semua warga MALAYSIA .firstly, I would like to wish a tan of congratez to MALAYSIA team, tapi mostly wish ni aku tujukan pada our man of the match, KHAIRUL FAHMI .

  
KHAIRUL FAHMI

memang terbaik dari ladang la. haha . terbaik dari KELANTAN actually abe kite ni .abang RAJAGOBAL kite tak salah pilih pemain. aku rase la, kalau fahmi oppa ni takde malam ni, mahu indon menang sengit dengan kita. 
tengok jela skil indon main malam ni, sangat HARSH gile. fine, memang patot punlah indon buat macam tu. mase semakin singkat .emosi mesti kate nak memang tapi tak jugak dapat peluang tok gol. first half memang sengit la weyy. kesian aku tengok FAHMI. comfirm menggelupur nyawa dia. mane taknya, bola asyik terjah die. tapi nasib baik dia pandai kawal keadaan. he seems to be cool. tapi dalam hati, aku pon paham ape yang dia rasa. maklumlah, I KNOW WHAT HE DID LAST FEW MINUTES IN THE GAME. haha. weyh, serious tak tipu ni, aku memang nampak dengan limpa aku yang ade orang nak sabotaj FAHMI. main laser.! takde plak nak bunyi wisel ! grrr.
tapi takpe, hero tetap hero.nasib baik mate dia takde complication. 

  
IRFAN BACHDIM

haha. jelas terserlah kehampaan muke kau. konon convert gn BAMBANG boleh menang la kan? harapan. selalu lepas mase kedua mesti ade yg jaringkan gol ! 
SAFEE dapat golkan 1 tapi indon 2 ! thank GOD tak lepas kite. haha. mungkin rakyat malaysia, ramai yang buat solat hajat untuk kemenangan MALAYSIA. 
pemain indon banyak pulak yang kena yellow card. yang paling sedih , the man  i waiting for is not performing la , AMIRULHADI, dia kena gantung . grr. kasihan dia . takpelah, boleh dia take a nap  sebelah rajagobal.haha.
ape yang aku notice tadi , muke coach indon macam ADOLF HITLER.


coach indon,alfred riedl


adolf hitler

name pon dah nak dekat same. keturunan kot. haha. lain datuk. kan? haha
4-2
terbaiklah !!!!
okay , i think enuff for now. CSI tgah seru aku tengok dia. haha.


CSI , eddie cahill
wasalam,
with love,
farah               10:30 pm

No comments:

Post a Comment