i'm a price tags,,

Friday, December 10, 2010

~unExpected rEsult~

  Firstly,aku nak thanks GOD coz dapat result yang sgt buat aku hepi..
  Xtahu la nak cakap macamane.. But really, aku macam x percaye dgn result aku ni...
  Dekan?? Dean list??haha.. Memang impian sumeorg... Alhamdulillah, i'm part of it..
  Tak salah kan aku nak bgtahu aku ni  part of  DL? Apparently, it's my blog.. So, aku rasa x salah...
  3.73..ramai lagi tinggi dari aku..haha..
  Aku ingat lagi..A day before final exam..Kak zara,one of my senior ade pesan kat aku..
  Jgn berdoa pd Tuhan yg kite nak dekan..Tp doa kan Tuhan yg kite nak yang terbaik..
  And inilah dia, selepas aku buat sedaya mungkin aku...

  Haha..macam tulah pg td aku melompat kegembiraan..coz really, this is un expected..cuak gler..masa tengok  
  result,ibu ade kat sebelah..
  Again, tiap kali amek result any of my examination, ibu mesti ada kat sebelah aku..
  Bile ibu ade, i feel warm..mungkin berkat ibu..thanks ibu for all your sacrifice...
 Tak boleh dibalas.. Tadi lepas dapat result, aku msj ayah..
 Story my result to him...Know what??
 His replying really makes me touching...
Ayah aku bertungkus lumus kerja kat sane...
Cari nafkah untuk kami kat sini...
Thanks ayah...
Sayang ayah n ibu...
Alot n forever....

                                                            Dear dad n mom

Lupe plak...aku pon nak wish tahniah juga kat member2 aku yg same kos dgn aku..You all did a good work!! tak kisah la kite dekan ke tak, aku nak bgtahu kite same je...xde ape yg bezakan kite...
k?no worries... sayang korang!! ecspecially DIB 1D...
got to go!! esok nak keluar gn piyak,lili n cicim..yehooooo!!!

No comments:

Post a Comment