i'm a price tags,,

Wednesday, January 5, 2011

Baru minggu pertama di UITM , muka aku da 3 kali jejak UNIT KESIHATAN.

should i start my entry today with a sigh??
memang harus !
adoi, malang bertimpa2 lagi. first day suzi sakit , semalam roomate aku sakit n hari bersejarah ni, aku pulak sakit. UK da macam rumah kedua aku kat UITM ni selain bilik aku . minggu ni je dah 3 kali aku ziarah doktor2 dengan nurse2 kat situ. aku sangat rindu mereka. merekalah kekasih gelap aku di sini. scandal? mestilah bila2 masaa boleh melawat. APE AKU KISAH. perit betul tekak aku ni ha. macam ada siput sedut main sedut2 kat  tekak aku ni. serious ni, tak main2.
air jangan cakaplah. 1 botol pon tak cukup nak lemaskan siput2 sedut degil ni ha. kang aku bagi clorox baru kau tahu kau salah pilih tekak nak sedut2 wahai siput. aku nak cepat sihat, nak belajar ! tahun baru, nak result lagi baik ! 
buat masa ni nasib baik belum study lagi. kalau tak, 1 ape aku takkan faham. 
maka membebel la lecturer tu sorang2. 
ni jela kot untuk entry ni. need a nap !


11.28AM

No comments:

Post a Comment