i'm a price tags,,

Friday, January 21, 2011

boleh tak sekali je bagi aku peluang tengok bola kat TUN MERAH?

SEDIH . 
Aku harap esok warga TUN MERAH bermurah hati untuk bagi aku peluang nak tengok bola dekat TV. Or else, terpaksalah aku melukut kat mana2 kolej lelaki nak tengok bola esok. harhar.
Tiap kali aku nak tengok , mesti ada je nak tengok drama melayu kita , CEREKARAMA. lemah betul.
uisshh, da sebulan aku tak tengok bola, rindu habis. 
Nak je aku balik esok tapi ada aktiviti kolej pulak. grrr.
Go TONI KROOS , BASTIAN SCHWEINSTEIGER , FRANK RIBERY , mostly 
THOMAS KRAFT.

I wish , aku ada bola JABULANI.
yela, roomate aku semua ada bear la, doraemon la. macam2. pelik aku tengok.
so , aku plan nak peluk bola la time tidur. harhar.
tak pasal2 , kerja aku bangun pagi kutip bola kat bawah katil.



THOMAS KRAFT


FRANK RIBERY


BASTIAN SCHWEINSTEIGER


TONI KROOS

ok dah,nati aku update lagi gambar.
got to go.
esok ade sukaneka aka gotong royong.harhar
12:35pm

2 comments:

  1. wah..rajen2~
    nanti kite bg akk bola bowling bole???
    hahak!
    tak pon, bola yg tajam2 uh..
    yg ade kat kdai rm2?? hehek~

    ReplyDelete
  2. haha. jahatlah kau ty. sampai hati kau. yang 2 kau belikan untuk adik kau da cukup baik...

    ReplyDelete