i'm a price tags,,

Wednesday, January 19, 2011

entah, boring pulak hari2 buat benda yang sama as a student life.

kau tak boring ke hari2 buat benda yang sama?
aku tersangatlah bosan . nak mengeluh pun tak boleh juga. da beribu-ribu duit parents aku keluar hantar aku masuk estate ni. harhar. oklah ibu, eka janji akan teruskan perjuangan ni sampai ke garis hujung pangkal. cehh.
paling aku rasa tak best is, aku tak updated dengan latest news. so nak cerita apa2 kat orang pun macam orang cetek ilmu. nak beli newspaper , malas pulak nak keluar. siapa yang baik nak hulurkan surat khabar lama kat aku?
aku bersedia untuk membaca .
tengok BERITA HARIAN online pun macam tak lengkap je. entahlah.
mungkin aku yang silap bukak link kot tok berita harian online. harhar.

assignment da bergunung aku hamparkan. adooii. rencah2 assignment pon aku tak tahu aku letak mana. serious, aku sangat benci life aku buat masa sekarang.
macam kapal dah nak karam je aku tegok life aku sekarang. dulu cakap azam tahun baru nak study hard la tapi sampai sekarang , debu je ada.
shhhoohh kau debu. pergi la main jauh2 ye.
the sad part is, minggu depan semua subject nak quiz. dahlah minggu depan nak balik, minggu tu jugak semua nak buat quiz.
masuk anginlah otak aku nanti. *sigh*

hah, updating news satu2nya yang aku tahu is tahun ni aku akan menghadapi 3 sem serentak. means hujung tahun ini aku da semester 4 la. lagi cepat aku graduate. tapi, nak melalui tu , nak pengsan kejaplah. harhar.
tak mampulah aku nak fikir. time aku je macam perubahan nak buat.
tunggu la batch lepas2 aku ke hape ke.cehh. cakap macam ada jawatan besar aje kat negara ini.

2 minggu before ini , asyik hujan je. sekarang , kota lendu dah mula tunjukkan belang . panasnya tak terkata. kejap lagi kemarau la kot kat sini bak kata madam KULDIP. betullah puan, kata puan tu. saya percaya sekarang. harhar.
petang ini ade kelas dia, mungkin aku perlu cakap dengan dia yang kata2 dia tu da ade kebenarannya. 

i wonder, bilalah nak mula bukak buku. balik kelas, baring lepak tidur. baring lepak tidur . kata nak diet, mane dietnya? harhar.
aku tengah dietlah ni. sikit2, aku humble.malas nak kecoh2. cehh.
wahai buku, kau janganlah kecik hati atau kecik limpa dengan aku ye. nanti aku baca kau tau bila tiba masanya. maaf buku, mood aku masih mood honeymoon lagi la.nanti aku da tukar mood, i'll update you.terima kasih buke kerana faham aku. sayang kau.







ini jela for this entry.
papai. ^_^
12:55 pm.


2 comments:

  1. heyaa....student life la enjoy...bnyak masalah pon masalah pasal study je...kot la...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. haha. banyak la actually rinie.
    mungkin aku je kot yang banyak masalah sampai terbawak2.. huhu

    ReplyDelete