i'm a price tags,,

Saturday, January 15, 2011

fringe rambut vs tak dapat tengok bola !


wi mary

setelah lame tak update my little bloogy. harhar. today, aku sangat happy gila tahap gaban la. one of azam aku tahun ni da tercapai. rambut macam di atas. 
credit untuk rehan dan mia merangkap roomate aku yang accompany aku.
sangat enjoy ! nak letak gambar baru tak boleh. harhar. sejak da addict korea ni, semua la nak macam korea. style rambut la , kulit la. aigoo.habis duit aku.
ade lagi 1 aku nak beli. ETUDE HOUSE. first cause aku sangat admire duta dia, LEE MINHO la.


itu LEE MIN HO saya

hari tu aku dah survey stuff2 dia, so on the way kumpul duit la ni nak beli stuff dia. yeay ! akan aku perjuangkan hak aku kali ni. haha. takde motif.


haa, da suke suke bercerita kan, ni part sedih pulak.
aku tak dapat nak tengok bayern munich lawan malam ni. uwaaaa.

serious aku sangat rindu nak tengok bola. sangat2! nak cepat2 cuti dapat tengok match bola kat rumah sambil anyam ketupat.nampaknye tengok result dorang jela aku mampu.


wasalam             11.12pm


7 comments:

  1. hahhaaha......kinda cute lah awk :)

    ReplyDelete
  2. hahhaaha......kinda cute lah awk :)

    ReplyDelete
  3. hahhaaha......kinda cute lah awk :)

    ReplyDelete
  4. hahhaaha......kinda cute lah awk :)

    ReplyDelete
  5. hahhaaha......kinda cute lah awk :)

    ReplyDelete
  6. hahhaaha......kinda cute lah awk :)

    ReplyDelete