i'm a price tags,,

Sunday, January 30, 2011

Gila Sejuk . Saya di Malaysia atau di Seoul ?




Amek ni , sajak hujan aku bagi. Lagu2 panggil hujan ni dah tak main lagilah.
Kita kembali ke zaman SHAKESPEARE , main sajak2.
harhar.

Aku bersyukur kerana tanah Hang Tuah akhirnya hujan jugak.
Minggu lepas , kepanasan di Melaka sudah sampai ke tahap melampau.
Minggu ni , sejuk balik. ALHAMDULILLAH.
At least bila cuaca macam ni, aku tak adalah rasa nak ke Korea sangat.
Kalau musim panas , jiwa aku ni meronta-ronta nak pergi Korea.
Jimatlah duit parents aku nak bawak bercuti pergi Korea.
cettt , banyaklah kau Farahetika . Bangunlah kamu ! Korea konon !


Hari ini aku masak lauk yang aku sendiri tak makan. masak untuk anak2 ikan aku kat rumah nilah . Laku jugak lauk aku hari ini.
tahu tadi, aku jual je lauk tu, dapat fulus. !
banyak barang nak beli ni.
Baju , beg , shawl n many more. Itu semua memerlukan fulus yang banyak. Tunggu ibu aku , alamatnya , sem 6 natilah dapat.
AYAH ! Yess, my MR.RIGHT.
Nasib baik ayah balik rabu ni. Mata aku da nampak duit.


Nampaknya , aku kena betul2 beli hati , jantung , limpa ayah aku. hahaha
Jaga adab , tingkah laku comfirmlah dapat.
serious aku tak jahat.!
Maafkan eyka ayahanda. harhar. Janji tak buat lagi.


me and suzee


mia , farah , rehan.

enuff for this entry.
10:47pm


No comments:

Post a Comment