i'm a price tags,,

Monday, January 31, 2011

Kau Takde Otak Kah? Kami Lemah .




OMG . Apakah ini? What the heck ?
Ni Metro dua hari lepas. Entah, lepas aku baca , I've got one instinct yang tak sedap tentang LELAKI .
Perlukah aku benci kepada kaum ini hanya kerana lepas baca artikel ni?


Salah kaum hawa juga kerana cinta butanya !
I wish , kalau satu hari nanti if i have found mine , dia takkan buat aku macam ini satu hari nanti. Kami lemah , kami dijadikan pun dari tulang rusuk kamu. 
Seharusnya kamu lindungi kami dan bukan menganiaya kami.

Please stop all this nonsense okay. Back to your mind.
Bear in mind that woman and man needs ones. Stop all this stuff. To all ladies, know your mr. right well or else you'll ends up like this.
Bukan aku nak salahkan semua lelaki. Jangan salah sangka pulak. Not all of you are like this typical. 




 See , we need one another rite?

 
 Love your ones well.
 1: 43 pm.
 
 

No comments:

Post a Comment