i'm a price tags,,

Wednesday, February 2, 2011

Anakanak Gadis , Ibu Saya Ajar KAn ...

Baru bangun tidur , jadi macammacam yang bermain kat fikiran aku sekarang .  kat otak aku ni .Petuapetua nenek moyang semua tengah loading kat kepalahotak aku ni.


Post ni actually aku tuju kat semua anak gadis kat wilayah aku ni , tapi bila fikir sampai benak otak aku ni , siapa-siapa pun boleh baca.
Ni aku teringat pesan ibu aku . 

Kalau kat sinki dapur rumah korang ada pinggan , cawan dengan kutleri yang kotor berminyak , mana korang prefer nak basuh dulu ?







Ahaks , da buat pilihan mane nak basuh dulu ?


Okay , ini dia tips tujuh keturunan aku nak bagi.
First basuhlah cawan dulu . Motif ?
Cawan kan bila kita minum kita lekapkan bibir kita kat situ , jadi kalau da berminyak , comfirm geligeli guli punya. 
Second , kutleri lah. Motif ?
Kutleri tak ade banyak minyak hinggap kat dia berbanding dekat pinggan.
Last but not least, *ayat omputih gratis konon*
barulah pinggan . Tanya lagi apa motif ?
Pinggan kan tempat kita letak lauk semua. So, banyaklah minyak. Basuh yang minyak tu last la sekali. Biar yang lain tak effect okay
Ok dah habis petua ini kali.  

Saya minat awak Oppa Jang Geun Suk.

Ok, bye.
10:55 pm

2 comments: