i'm a price tags,,

Thursday, February 24, 2011

HOME SWEET HOME

Should i start my post today with a sigh ?
Weyyyhh , aku sangat rindu rumah aku la . Lamenya tak balik . Kalau monyetmonyet belakang rumah rindu aku apetah lagi pintu pagar rumah aku ! harhar . Paling aku rindu family aku . waaaaaaaaaaaa .


Ini hero saya . sayang dia .

First thing aku nak buat bila sampai rumah nak hug ibu aku kuatkuat . Paling kuat . She is my strong point .


Tiny miny hero . 
Gambar kau banyak , gambar aku sikit . takpetakpe . Sebab lame tak jumpa kau , aku tak marah kau monopoli gambar aku . heee .


Ibu , eka rindu ibu . Nanti eka balik suapkan eka makan taw . 
Nak makan tomyam ! nyumnyumnyum .



Hey sis , long time no see . Rindu jugak nak main cakar-cakar dengan kau .
haha . Kau sakit haritu kan ? da sihat ?
Hope you are pink in health !


Kau pon aku rindu boy even kau selalu macam hape perangai .

All in all *macam essay pula * , family come first . Aku gembira aku having great family under one roof . Boyfriend atau family ?
Potong jari aku kalau aku pilih boyfriend .

  p/s : perasan tak semua images semua stick itam putih zaman p.ramlee ?
         sengaja buat . hitam putih itu shows memory . and this is my sweet               
         memory after all .
                                                  enuff after all .
                                                       7:21pm
                                                 

2 comments: