i'm a price tags,,

Saturday, February 12, 2011

Overnite With No Images To Display


First time overnight . harhar . 
Banyak gila experience aku gain sepanjang malam.
Okay , aku terpaksa admit yang ini first and last time aku akan overnight dengan membermember . Bubye korang .

Venue first nak pergi makan asam pedas dekat Kota Laksamana .
Okay , fine . Ikut jelah . nampak bergaya kedai tu dengan servis dia . Gila penuh orang nak bagitahu yang kedai tu kononnya sedap . 
Komen aku , CRAP !
Ade sapesape nak rasa otakotak rasa ketam? Korang dialualukan pergi situ.
First time rase otakotak rase ketam , kinda freak .

Order punya order , kuey teow aku sampai .
Bergumpal , keras , tak sedap.
Itu jela aku boleh describe.
Terbang 7.50 aku with no satisfaction. *boleh tahan lagi*

Movie selepas itu memang tak patut ditonton kami .
Malu , Tuhan saje yang tahu .

Venue venue lain pergi pantai jelah .
Paling best jumpa Pegawai Jaim Gila !
Ayat dia memang tak boleh blah . Pegawai jaim memang pakai baju cleaner kan? harhar . Aku suruh tunjukkan kad , taknak pulak . Si Bodoh .

Kalau melaka ni banyak venue nak pergi best jugak . Ni melaka macam takde pape je. MELAKA MAJU 2010 ? Belum sangat aku rasa .
Overnight kena tolak kereta atas pasir?
Part tu aku paling suka. grr .

Nothing yang sangat best yang aku nak share.


Sleepy bring me to death !


Admiring Ashton , but your acting makes me shy to myself .
Regretting , huh !

6:15 pm

No comments:

Post a Comment