i'm a price tags,,

Friday, February 4, 2011

Selamat Pulang Kalian Semua . . .

 3 days was the best part . Family gathering , KAU ADE ? ^_^
I've spent my day with this family.


Siti Rafiah's family.
Credit to bibik cause mudahkan kerja aku upload gambar kat pesbok je. harhar.


Da macam rumah orang kawin da rumah aku. Bersepah . Adoyaii. Sampah , kau pandaipandai mengesot pergi tong kau sendiri okayy .
Actually empat family gathered , gambar takde la pulak.
*will be uploaded soon*
Aku sempat promote blog aku kat mereka-mereka ini .
Tapi dorang kate kalau post takde pasal dorang , dorang taknak buka. Demand!





Okay aku nak ang pao ye Faiz pasal aku da penat edit edot gambar kau kasi cantekk.




Saya admire awak punye sumil Haziqah Diana =)


Thanks to Bibik yang banyak belikan kita souvenir kat overseas !
KAMSAHAMNIDA !


  
Credit to tyteukie.


Tanpa kamu , siapalah aku di dunia blog . harhar . GUMAO . ^_^

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


p/s : today is sunny day !

ok bye.
3:37pm

7 comments:

  1. wohoa!!! bestnyerrr -.-''

    saye ade!!! sukeeeeeeee!

    ReplyDelete
  2. wah , mesti seronok family gathered . jeles i. haha . anyway , cantik2 pics u.

    ReplyDelete
  3. Awakk , maca hensem jeh yang atas tuh ,. Haha

    ReplyDelete
  4. zaty , akak appreciate kau. hehe thanks atas tunjuk ajar .

    ReplyDelete
  5. kak bella , macam je. act, tak pun. dia ni kalau perasan 1 macam. haha

    ReplyDelete