i'm a price tags,,

Sunday, March 27, 2011

Gives you HELL !

Assalamualaikum


hey , seems this new post will be entering the hell door .
Aku pon tak tahu apa motif aku tulis pagi pagi buta ni . Tapi , the truth is, mata aku sangat fresh nak hadap lappy instead of study . Kalau aku nak bercerita pasal study ni memang la takkan habis . Balik balik post aku pasal study la , takde semangatlah hitulah hinilah . Tapi menda ini memang facts pon . Strong point aku pon aku tak tahu pergi mane. Jalan jauh ke bumi arab tinggalkan aku la kot . 

Tapi , yang aku tahu , aku tulis post ni sebab mind aku paksa jari aku bertindak malam ni menulis post baru . So , ni kes paksaan bukan kerelaan . Ecehh .
Nak dijadikan cerita , aku baru selesaikan misi aku jadi stalker terkemuka malam pagi ni .
Stalk sape lagi kalau bukan fatin liyana . Actually, aku ni jarang nak baca baca post orang . Nampak tak kejujuran aku di sini ? harhar
To add more , firstly bila ramai asyik dok cakap pasal dia , aku eager gila nak tahu apelah speselnya kakak sorang ni . Try tengok blog dia , biasa je .*tapi aku follow jugak *  takde yang luar jangkaan aku ponn . 
Tadi baru aku baca serbaneka kat blog dia . Quite okaylahh .
The thing is , aku suka tgok braces dia . She looks more shining with her braces . Sebab before this , aku memang suka tengok jantan jantan Malaysia ni pakai braces . Mean that that guy jaga la penampilan teeth dia . Good job then . Aku ni pantang kalau orang yang sangat tak jaga gigi dorang ni .
Don't they know that teeth is an important current aset .?
Kalau muka hensem kalah sathiyaa tapi kalau gigi kau tak terjaga , then back off from me then . 



Ni actually one of my wishlist .
Oh God , i have just read a status that practically point the mistake on me .
It sucks .
I'm not in the mood now anyway .

byebye .

Saturday, March 26, 2011

take your stuff and get lost from here

What happen today gonna drive me insane . I'm sick of this lahh .
Kau orang tak boleh fikir sendiri ke ? Grow older and older nak buat apa kalau mind kau tu suck sangat . Tak habis habis aku kena sabar dengan perangai kau.
Where are the world you come from ?
Jupiter ? Mars ?

Last chance , kalau macam ni jugak lepas ni , sorry kalau aku tegur kau direct terus . Cause you need to know where have u gone wrong .
Kau nak tegur aku , SHATTAP la kau !

Friday, March 25, 2011

SYUKUR

Syukur .
Semalam aku baru dapat result account . Frankly , kecewa yang teramat sangat selubung aku . Air mata aku pon apelagi , macam dipam pam keluar .
Apapun , aku tetap bersyukur .
Nak cakap banyak tak boleh , effort tak seberapa , takkan nak result macam orang study berpuluh puluh jam .
Mungkin Tuhan nak sedarkan aku jangan main main lagi .
Terima kasih Tuhan atas peringatan awal itu .
Saya berSYUKUR .
Ibu , maafkan eka ye .


MAY GOD BLESS US .

Thursday, March 17, 2011

FEAR + GOOSEBUMPS = FINAL AROUND THE CORNER


OMG ! Bercerita pasal nak final exam ni memang takkan habis .
The question is , am i that ready to face those exam ?
Okay okay . Let me answer my question . harhar 
The final answer is crow zero . Hey , apa pun I tak ready laa.



I'm the tiny miny one on the dot . See me ? 
Sangat fear seyh nak final ni .Banyak gila nak cover . Reading , calculating tak lagii . Kat mana nak hitung effort aku eh ?
Aku takut kalau aku calculate balik , cuma 0.99% je .
Oh tidakkk . Kebenaran memang menyakitkan .
Okay kalau tak sempat jugak nak study , nampaknya aku kena guna cara inilah. Boleh tak ? 



See how cool they are . Senang dunia , payah kang akhirat . hohoho .
Pehh , bawak toyol tak payah main hide and seek lagi dah .
TERBAIK !

OATH :
ME , NURFARAHETIKA WOULD LIKE TO MAKE AN OATH FOR MYSELF .

If you think you can win, you can win. Faith is necessary to victory.

Victory and defeat are each of the same price.

I WILL TRY MY BEST TO STICK WITH THIS TRACK AS MY SURVIVAL .

NOTHING IS IMPOSSIBLE TO ACHIEVE FARAH , UNLESS YOU BEAR IN MIND THAT YOU CAN'T 

VICTORY IS THE BEST PART AND WORTHWHILE AFTER HAVING THE TOUGHEST PART IN LIFE .



Please bring this foot towards the brightest lights .

9:17pm

Monday, March 14, 2011

Nyah Kau Dari Fikiran Aku . Pergi Pergi Pergi *sobbing*

Do you ever been liking someone but don't have the strength to confess it ?
Yeah , actually i"m going through this right now .
My heart gonna explode in 1 more minutes time . Really . 
I think admiring him is one of my big mistakes .
Takut suka tak dibalas . Aduhh . Parah kalau sampai macam tu .


The greatest thing you’ll ever learn is just to love and be loved in return.

Love means never having to say you’re sorry.


Me feeling distracted day by day because of him . 
Nyah kau dari fikiran aku . please . Stop distracting my day or else i'll cry .
Can't bear in handling this feeling . I"m not a person with a lot of love story .
But more to monkey who fall in love . harhar .
I had promise myself not to fall in fate with love . But , okay okay . I count with my words . No love while study , please . 
Whoever read this post , please stop me if you caught me in love .


I wish we are .

okay , enuff melayan perasaan . 
tido dulu . zzzzzz .
1:52 am

Sunday, March 13, 2011

Awak Comel Di Mata Saya .


Mood : Aku tengah daydreaming ke ?
But i"m simply falling with him .

4:10 PM

Wednesday, March 9, 2011

Should I Call Myself A Humble Blogger ??

Oh God , lamenya tak berblogging .
Firstly sebab no idea and the second is aku memang tersangat la busy semenjak beberapa pijak ni . Test quiz usah cerita la . Tak pernah lekang . Dah sebati dalam kehidupan harian aku dah sampaisampai tadi ada shock quiz pun aku tak rasa takut langsung . Yela , mana taknya , open book test je . harhar . Kalau dulu sem 1 , sebut quiz ke test ke , menggelupur nyawa aku siot . macam nak final , padahal quiz je kot . Tulah statement roomate aku . Aku no komen .


passport image saya

Ha , haritu julungjalang kalinya aku balik . Cousin tercinta aku ada cerita pasal   ikon-ikon remaja sekarang . Fatin Liyana , Hana Tajima , and Maria Elena .
Okay fine , style dieorang sangatsangat cool . Rupanya pesen-pesen shawl sekarang ni , dieorang la yang invent . Power tak anak melayu ?
Tahniah , untung dan bangga saya jadi anak Melayu .
TAKKAN MELAYU HILANG DI DUNIA . 
Ceh , da macam kolej Tuah punya slogan pulakk .


Hey , kamu sweetheart hati saya ^_^

At last , rindu hilang jugakk kat si comel saya ni . *ibu , ibu jangan marah taw eka panggil ibu si comel *

Serious , dulu time awalawal buat blog ni , mindset aku asyik nak banyak follower . kat manamana sudut semua aku promote blog aku . But now aku realise some benefits on not having a lot of follower . 
1 . kalau kita sangat ramai follower , nati apa yang kita nak tulis akan jadi terhad . Nak jaga hati banyak pihak la . itulah inilah .
2 . Now , aku rasa sangat bebas untuk menulis whatever comes to my mind .
Sebenarnya ada lagi , yang lain kita sama figurekan okayy .


Adoii , kantoi pulakk mata ibu aku ni ha . Anggap jela ibu aku suka ambil gambar sambil tidur . harhar

okaylah , post sampai sini dulu . Sleepy . Esok test BEL . Best of luck Farahetika . Aja aja Fighting !

1 : 35 am