i'm a price tags,,

Sunday, March 27, 2011

Gives you HELL !

Assalamualaikum


hey , seems this new post will be entering the hell door .
Aku pon tak tahu apa motif aku tulis pagi pagi buta ni . Tapi , the truth is, mata aku sangat fresh nak hadap lappy instead of study . Kalau aku nak bercerita pasal study ni memang la takkan habis . Balik balik post aku pasal study la , takde semangatlah hitulah hinilah . Tapi menda ini memang facts pon . Strong point aku pon aku tak tahu pergi mane. Jalan jauh ke bumi arab tinggalkan aku la kot . 

Tapi , yang aku tahu , aku tulis post ni sebab mind aku paksa jari aku bertindak malam ni menulis post baru . So , ni kes paksaan bukan kerelaan . Ecehh .
Nak dijadikan cerita , aku baru selesaikan misi aku jadi stalker terkemuka malam pagi ni .
Stalk sape lagi kalau bukan fatin liyana . Actually, aku ni jarang nak baca baca post orang . Nampak tak kejujuran aku di sini ? harhar
To add more , firstly bila ramai asyik dok cakap pasal dia , aku eager gila nak tahu apelah speselnya kakak sorang ni . Try tengok blog dia , biasa je .*tapi aku follow jugak *  takde yang luar jangkaan aku ponn . 
Tadi baru aku baca serbaneka kat blog dia . Quite okaylahh .
The thing is , aku suka tgok braces dia . She looks more shining with her braces . Sebab before this , aku memang suka tengok jantan jantan Malaysia ni pakai braces . Mean that that guy jaga la penampilan teeth dia . Good job then . Aku ni pantang kalau orang yang sangat tak jaga gigi dorang ni .
Don't they know that teeth is an important current aset .?
Kalau muka hensem kalah sathiyaa tapi kalau gigi kau tak terjaga , then back off from me then . 



Ni actually one of my wishlist .
Oh God , i have just read a status that practically point the mistake on me .
It sucks .
I'm not in the mood now anyway .

byebye .

3 comments:

  1. owh ko minat laki pakai braces ek eqa????
    weeee....

    ReplyDelete
  2. agaklahh . comeyy . hahaha . kau pakai braces ke ?

    ReplyDelete
  3. xla aku jongang,,,aku suke akan kejongangan aku.hahaha....bila cakap air liur menyembur macam paip air..hahahaahah...

    Feel With Art :)

    ReplyDelete