i'm a price tags,,

Thursday, March 17, 2011

FEAR + GOOSEBUMPS = FINAL AROUND THE CORNER


OMG ! Bercerita pasal nak final exam ni memang takkan habis .
The question is , am i that ready to face those exam ?
Okay okay . Let me answer my question . harhar 
The final answer is crow zero . Hey , apa pun I tak ready laa.



I'm the tiny miny one on the dot . See me ? 
Sangat fear seyh nak final ni .Banyak gila nak cover . Reading , calculating tak lagii . Kat mana nak hitung effort aku eh ?
Aku takut kalau aku calculate balik , cuma 0.99% je .
Oh tidakkk . Kebenaran memang menyakitkan .
Okay kalau tak sempat jugak nak study , nampaknya aku kena guna cara inilah. Boleh tak ? 



See how cool they are . Senang dunia , payah kang akhirat . hohoho .
Pehh , bawak toyol tak payah main hide and seek lagi dah .
TERBAIK !

OATH :
ME , NURFARAHETIKA WOULD LIKE TO MAKE AN OATH FOR MYSELF .

If you think you can win, you can win. Faith is necessary to victory.

Victory and defeat are each of the same price.

I WILL TRY MY BEST TO STICK WITH THIS TRACK AS MY SURVIVAL .

NOTHING IS IMPOSSIBLE TO ACHIEVE FARAH , UNLESS YOU BEAR IN MIND THAT YOU CAN'T 

VICTORY IS THE BEST PART AND WORTHWHILE AFTER HAVING THE TOUGHEST PART IN LIFE .



Please bring this foot towards the brightest lights .

9:17pm

No comments:

Post a Comment