i'm a price tags,,

Wednesday, March 9, 2011

Should I Call Myself A Humble Blogger ??

Oh God , lamenya tak berblogging .
Firstly sebab no idea and the second is aku memang tersangat la busy semenjak beberapa pijak ni . Test quiz usah cerita la . Tak pernah lekang . Dah sebati dalam kehidupan harian aku dah sampaisampai tadi ada shock quiz pun aku tak rasa takut langsung . Yela , mana taknya , open book test je . harhar . Kalau dulu sem 1 , sebut quiz ke test ke , menggelupur nyawa aku siot . macam nak final , padahal quiz je kot . Tulah statement roomate aku . Aku no komen .


passport image saya

Ha , haritu julungjalang kalinya aku balik . Cousin tercinta aku ada cerita pasal   ikon-ikon remaja sekarang . Fatin Liyana , Hana Tajima , and Maria Elena .
Okay fine , style dieorang sangatsangat cool . Rupanya pesen-pesen shawl sekarang ni , dieorang la yang invent . Power tak anak melayu ?
Tahniah , untung dan bangga saya jadi anak Melayu .
TAKKAN MELAYU HILANG DI DUNIA . 
Ceh , da macam kolej Tuah punya slogan pulakk .


Hey , kamu sweetheart hati saya ^_^

At last , rindu hilang jugakk kat si comel saya ni . *ibu , ibu jangan marah taw eka panggil ibu si comel *

Serious , dulu time awalawal buat blog ni , mindset aku asyik nak banyak follower . kat manamana sudut semua aku promote blog aku . But now aku realise some benefits on not having a lot of follower . 
1 . kalau kita sangat ramai follower , nati apa yang kita nak tulis akan jadi terhad . Nak jaga hati banyak pihak la . itulah inilah .
2 . Now , aku rasa sangat bebas untuk menulis whatever comes to my mind .
Sebenarnya ada lagi , yang lain kita sama figurekan okayy .


Adoii , kantoi pulakk mata ibu aku ni ha . Anggap jela ibu aku suka ambil gambar sambil tidur . harhar

okaylah , post sampai sini dulu . Sleepy . Esok test BEL . Best of luck Farahetika . Aja aja Fighting !

1 : 35 am

4 comments: