i'm a price tags,,

Tuesday, April 5, 2011

Addiction,

Assalamualaikum
Final around the corner, but what's on my freak mind  now is not books but CANON . I think i heart that camera . Seeing picture being snap was so cool+awesome. But something missing here. I'm  totally zero when it comes to camera. Camera picitpict Kodak tu dulu pernah la experience guna . Digital yang macam ini pon pernah guna juga .


Hari pun da bertambah-tambah, makin lama makin maju. Nak jumpa orang pakai camera digital macam ni pun da jarang. Dalam kampus aku ini apetah lagi. 5/20 yang guna camera ini. Yang lain? 


Currently, ramai yang pilih camera macam ni. Frankly as i say , nama camera ni pon aku tak tahu apa but i know my desire high on this stuff .Kalau kat kampus aku ni , mostly masscommers dengan student art and design la yang selalu kehulu kehilir keminggir bawak ma'elah ni. Gantung kat leher , serious cool gila. Starting aku suka tengok camera ni haritu , time dinner blok aku namely TUN MERAH . Adelah minah ni , snap gambar dengan penuh lenggoknya, maka aku pon cair , But not on her , but on her tools .


Lens yang baik menjamin mutu gambar yang baik. Ada kata kalau guna lens okay , gambar yang kita capture dah tak payah edit dah . PERFECT. Aku pernah try jugak beberapa kali try capture gambar guna camera desire aku ni. Bukanlah kata yang aku ni kuno langsung tak pernah snap-snap gambar guna camera ni.
So,nampaknya aku dah kena tanam duit balik. Selama ni sibuk menggali duit , so sekarang kena tanam balik. Nak cari baja lagi. Adoii. Aku budget aku nak tongtong dengan parents aku lah. Itu pun kalau mereka mereka ini mahu tong duit sama aku. Kalau tidakk, aku takut aku meroyan je . So, please jangan hampakan saya . Saya perlukan belaian kasih sayang. kahkah. Wait a minute, seems i'm zero for this case i need to find one that can taught me in this cause i really need a lesson on this. Hope there will be one who can lend hands to me. thankyou.


new wishlist : kak canon

No comments:

Post a Comment