i'm a price tags,,

Friday, April 22, 2011

Suruh baca buku malas. Okay salah saya,maaf.

Habis sudah paper ctu,paper agama sem ni.So sekarang aku tinggal tunggu 4 paper menghadap aku.Just now was dissapointing,i feel like just wanna left the class.Aku pon tak tahu apa yang berlaku kat aku.Everything stuck in the bottom of my knee.Perhaps.Aku rasa nak menangis sekarang ni boleh pinjam bahu?Sobbing.Dengan flu yang tiba-tiba menyerang aku sangat distract aku time menulis.Pandang bawah sibuk dok meleleh kalau tak pandang bawah macam mane nak tulis.Mintak pula tisu kat lecturer, mahu dibagikan aku tisu roll toilet.Terkedu aku seketika sebab tak pernah dioffer tisu roll time flu,but thanks Akma sebab provide tissue untuk aku.Thankyou juga kepada si polan lecturer yang menghulurkan tisu walaupun hati aku menolak.Jangan salah faham,hati menolak bukan aku.

Sekali lagi sangkaan aku meleset sebab soalan tadi jauh tersasar dari apa yang aku jangkakan.Part esei memang whole tu aku ada baca tapi entah boleh stuck entah ada roadblock ke traffic jam ke kat otak aku ni.Finally,aku redha jela.Masa dua jam untuk penulis yang beriya macam aku ni definitely tak cukup.And what i say is yes,masa memang tak cukup maka aku pon hantar paper exam dengan adenya kawasan-kawasan lapang di booklet answer.aku saja kot tinggalkan kawasan lapang tok padang jarak padang tekukur.

Now aku dalam proses nak lenyapkan segala kekusutan yang termampat dalam otak aku ni tanpa izin.Kalau aku asyik dok fikir kang,mampuih effect paper paer lain nanti.I just need someone to talk to.Luckily i found two,they is mine forever.Thanks for the support ibu and qurratu.Me heart both of you till death.
Haritu one of my roomate tanya aku what i'm gonna be in my future.ENTAH kata aku tanpa berfikir panjang. I dunnow apa destiny aku lepas ni.Apa yang aku tahu sekarang i just go with the flow.This flow will lead me in my future wanna be.Perasan tak tiba-tiba post aku dah lari topik?lantaklah sebab maybe ni one of the way aku nak silentkan mood tension aku.This is my blog maka lantak aku nak merepek meraban masuk dalam jamban.

Now aku nak ngobrol pasal wishlist pulak.Nothing is impossible right?So,aku nak pasang langsir angan-angan aku.I wish to wear a braces,this is my wish since my school day. second,i wish to own a car. third, Canon DSLR. fourth,trying to fall in love in photography. Last but not least for this entry i want to have a princess dress for my wedding.Sorry macam weird tapi this is true for me. 
Thanks for reading this post.

No comments:

Post a Comment