i'm a price tags,,

Sunday, April 24, 2011

Oh Pocot Mak Kau,,

Aku baru je balik lunch dengan member lama aku,Adrianna(bukan nama sebenar).
Aku kenal dia since aku baru pindah Malaysia,dari standard 5 sampai sekarang.
Percaya tak dari sekolah rendah sama kelas sampailah aku ends up kat UITM ni and still kami sama kelas.Nampak tak chemistry antara kami yang begitu kuat sampai bangunan KLCC pon tak mungkin seteguh friendship aku dan dia.Actually aku dan si Adrianna dah lama tak lunch sama,maka tadi aku pon ajaklah dia makan.Nasib baik dia belum makan kalau tak,sorang-sorang aku menapak kat kafe.Musim-musim exam ni susah betul nak dapat makanan mahupun basic needs,WATER.Since minggu lepas level aku asyiklah takde air.Ntah main hide and seek dengan siapa pon aku tak tahu.Kena catur barangkali.Nak mandi,terpaksa menebeng muka dekat level orang lain.Tumpang mandi ye jiran sebelah.

Menderita hidup bila air tak ada.Tulah kau,bila air ada membazir macam air untuk kau sorang je.Sekarang,air dah takde baru nak buat post baru pasal air.
Okay air,lepas ni saya janji tak gunakan awak dengan sesuka hati.Bila tengah sabun,saya tutup air.Bila nak rinse,baru buka,boleh kan?
Sambung story balik pasal member aku ni.Ngobrol punya ngobrol dia ada cakap yang orang aku admire ni suka orang lain.Oh God,apakah?Tersedak aku isi perut pon nak terkeluar.Patutlah jiwang sangat tulis status kat pesbuk.No wonder la.So,aku pun diamlah dan nak taknak terpaksa akur.He is not meant for me maybe.Alright,aku terima.Dalam hati aku pecah kaca pecah gelas sudah baca harap balas macam orang dulu-dulu bila bercinta,comel je kan?Kisah aku pulak tak secomel ibu aku masa bercinta.TAKDE KENA MENGENA.

Esok paper BEL.Nampak macam senang padahal untuk aku susahnya nak score paper tu and i dunnow why.Macam ada badi pulak.Simpang.Lepas ni aku studylah kalau rasa nak study.Time exam ni memang banyak syaitan musibat merayau-rayau nak cari mangsa.Salah satu mangsa tu akulah.Lagi nak exam lagi kuat pulak ngantuk padahal tidur dah terlebih cukup.Konon tidur petang biar malam fresh la nak study macam orang lain tapi aku punya ngantuk macam orang 56 jam 57 minit 58 saat tak tidur.NAUZUBILLAH.Maka aku pun ikutkan kehendak mata dengan tidur sampai tak bangun-bangun.Ingat lepas ni nak study marketing tapi ikut ramalan cuaca yang aku punya,waktu panas macam kat bumi Palestin ni macam tak masuk je kalau study marketing.Jalan terakhir blogging la apa lagi.

Now,aku rajin jadi stalker kat sorang blogger ni.First yang aku akan buat bila buka blog is tengok new post dia.He is kinda freak mind.Si polan ni punya post bapak slumber gila and kekadang aku boleh gelak baca postpost dia.Slumber tapi best.Aku kutip link blog dia time aku tengah google gambar.Bertemu jodohlah kami.Trylah bukak blog dia and mesti kau rasa nak band dia.harhar.


hi hayley.
Thanks for reading this post.

No comments:

Post a Comment