i'm a price tags,,

Sunday, April 3, 2011

Overnight di Ayer Keroh Tamat .

Free.
Starting from thursday night till sunday night , event non-stop.
Hari ni baru aku berkesempatan nak tengok dunia . yeahh .
Firstly , i wanna story morry pasal dinner d'bankers.
Konon budget la nak datang lambat sikit cause naik kereta , tapi hamek kau , sampai sana tak ada seat .
Nak tak nak terpaksa duduk jauh jauh dengan sahabat mandai aku .
Seriously , A'FAMOSA resort tu sangat grand . Eksklusif .
Kata pon dinner , mesti fokus kat food dia . Usahlah cerita panjang , yang penting servis terbaik. Julung jalang kali makan macam tu seyh . Seriously i enjoy myself well . Makan sambil tengok juniorjunior aku wat show , rasa cam anak raja pulakk. Quite okayy lah dorang punya show , tapi aku rasa banyak yang perlu diupgrade lagi . harhar .


Dean plague n certificate .


Ini mak andam for that night , puteri .


akmar , mickey mouse on that night



zombie . OTAKK !


LABEL : farah , akmar , piqa , rehan
     saya sorang single .



tira , the photosnapper .


sya , ratu kebaya .


ex class rep .


piqa mia n me . why am i lookong so fierce ?


faiz , budget .


this is them who i call classmate .

thanks tira for the copyright picture . harhar .
i love having dinner if this continues .


5 comments:

  1. cool la korg!! rugila x pergi..huhu..nice pic..cntik semua!! :)

    ReplyDelete
  2. cool,kenapa faiz bajet??:-)
    cun2 lah semua...

    ReplyDelete
  3. fiza: takpe,sem depan kau pergi la okay.

    ReplyDelete
  4. asnawi: mmg dia budget. freakmind monster. haha

    ReplyDelete
  5. ika my barbie,cun siot n sexy ..i loikkkeee!!

    ReplyDelete