i'm a price tags,,

Saturday, April 16, 2011

Please bless me GOD.

Assalamualaikum.

Seram dah sampai ke tulang sumsum. Hari ini dah 17/4/2011 . 23/4/2011 first paper aku dah start. Aku bukan main rilex lagi , sempat goyang-goyang kaki duduk atas buaian. Padahal ilmu di dada sekuman tong pon belum cukup . 
Bila aku tengok jadual final aku yang macam haprak tu, lagi scary. Yang buat aku tak senang duduk pasal jadual final aku bila i found that paper microeconomics and costing hari yang sama. Oh god .This may drive me insane. Nak prove ke, take this and buat sambal belacan.

23/4 CTU 151 9.00-11.00 AM B202
25/4 BEL 260 2.15-5.15 PM DEWAN BENDAHARA
29/4 ECO 162 8.30-11.30 AM DEWAN SYAHBANDAR
ACC 116 2.45-5.45 PM B111
1/5 MKT 243 2.15-5.15 PM DEWAN BENDAHARA

Aku pon takde idea macamane dorang buat jadual. Boleh pulak killer paper on the same day. Cehh aku, macam tak biasa pula time spm dulu. Alaa, biarlahh saja nak kepo kepo, jeles kah? I hope i can do my best shot for this final.iringan doa-doa dari para bloggers pon penting juga. Thankyou kepada 
merekamereka yang wish good luck kepada saya. ^_^
Petang ni aku nak kembali ke sarangku nun di kota London sana. Doakan pemergian dan kepulanganku dengan baik kawankawan.


Thanks for reading this tiny miny little post .

2 comments: