i'm a price tags,,

Monday, May 9, 2011

Congrates anak-anak hayam Ferguson,,

Assalamualaikum.

Okay, let me start this post with CONGRATULATION to MU. Even i am not a big fan of you but wishes is just my mulut manis di bibir,harhar.
Nak lah juga macam orang lain yang duduk kat kedai mamak dok sorak-sorak sampai pecah 54 meja serentak seluruh stall mamak semalam.

Semalam? Nampak sangat aku wish lebih lambat as usual. Lambat adalah cara aku. Thanks to jimmy yang share dengan aku pasal ke-winning-an MU ni. Kalau tak haram jadah aku tak tahu.Aku memang nak tengok tapi spirit takde.Kalau ayah dengan boboy ada semangatlah sikit.Tengok bola sorang pekejadah. Takut hantu.



Aku pon baru jugak view this video.Sekarang giliran kamu orang pulakk.
Credit to anak hayam Vidic and anak hayam chicarito. Malam ni aku belanja korang dengan anak-anak hayam tambatan aku pulak okay,harhar.


Hurgh,at last dapat juga aku tengok si lampard golkan tok chelsea.Gol mudah yang mungkin aku sendiri pon impossible golkan.Anyway,tahniahlah kepada musuh tradisi dua hekor ni. Dapat jugak masing-masing sumbat gol kang kempunan pulak.Hurray.Hurray? Takde motif.





Javier Chicharito


Nemanja Vidic aka abang manja.
Thats all.
Thanks for reading.





2 comments:

  1. nice entry...lme prince tak blogwalking ni...:)
    lepas ni boleh la prince singgah blog ni selalu..:)

    ReplyDelete