i'm a price tags,,

Friday, May 6, 2011

Jodoh, gulp. Tersedak.

Assalamualaikum.

Penatnya sengal sengal urat besi tulang dawai betol.Takpe takpe,lupakan penat sebab hari ini kenduri arwah nenek tercinta aku.Kenduri will be held kat rumah aku.Tu yang kemas rumah macam sedekad tak pernah kemas.Baru aku sedar yang rumah aku ni banyak lubang-lubang untuk habuk-habuk degil pemusnah hidup ni main nyorok-nyorok.Dasar kurang ajar ya kalian.

And kalau kenduri mesti ada family gathering.That's the best part.Okaylah jugak ada family gathering.At least cuti ni takdelah boring sangat.Aku cuti,yang lain sekolah.Tak best langsung.So,this is the day.Cehh,cakap lebih-lebih tapi aku tak pergi pon rumah nenek aku tolong masak.Nampak tak yang aku tengah curi tulang dengan sempat berblogging lagi?shhh.Jangan kantoi kat ibu aku sudah.

Actually,post ni random je aku nak tulis.No idea.Idea selalu malam-malam datang tapi bila malam nak bukak lappy  macam dah good night sangat mata ni.Nantilah bila masa bagi aku ruang,aku update in the night.heee.Anyway,aku nak share something jugak for this post.

Semalam aku and my dearest cousin tengok imam muda.Oh god,tenang je tengok dorang.That is how i wish to have a future partner with.Occupying with all the characteristics i am seeking for.I wish there is one for me and lead me to this path that i want to be really.InsyaAllah.Aku yakin pada jodoh Tuhan.
Aku baru sedar yang meminati seseorang hanyalah mainan perasaan yang boleh membuat hati kita luka.And yes,now i'm feeling that way round.Rupanya dia,hati dia.Errghh,sedih.From this day onwards,i promise myself not to like anybody or else it'll harm my feeling.

Alamak,feeling lebih-lebih pulak aku evening-evening yang hot sungguh ni.
Ramai jugak yang update status kat pesbuk cuma nak kata hari ni panas.Hey,aku pun tahu hot-hot ni.Stimulus aku alhamdulillah semua berfungsi dengan baik lagi.harhar.Oklah,nak chekidout chekidout latest video in youtube.


hey Amanda.

thanks for reading this entry.


2 comments:

  1. hey3...xjemput pn..kirim salam kt ayu.katakan gosip partner dy dh selamat bercuti ni. -amy-

    ReplyDelete
  2. hahahahaha.okay okay.heeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete