i'm a price tags,,

Sunday, May 15, 2011

One more, Maria Aragon.

Assalamualaikum.

Hi everybody. Apasal sembap mata kau? Haa banyak tidur la tu macam sama je dengan aku 2X5=10 macam ibu aku selalu kata. Boleh jadi genglah kita ni. Nak buat macam mane,nilah akibat dapat semester break pada bulan yang salah yang tak sepatutnya tapi nak buat macamane dari takcuti kang benak kepala otak aku pula. Alhamdulillah ada cuti.

Cuti pula aku tak dapat nak pergi mana-mana. Waduhwaduh, tidak ku ngerti erti cuti. Hari-hari buat aktiviti yang sama. 

Bangun tidur
Makan
Housekeeping jap
Tv
Online
Tv
Online
Tidur
Wassalammmu.

Syok tak jadual aku? Kau mampu? Harhar. Takdelah ni je aku buat. Adalah lagi takkan tu pon nak habaq kat hangpa suma. Kang kata aku nak menunjuk pulak. Tak mahulah macam tu.

Semalam aku ada story morry pasal maddi jane kan? Dah baca belum?
kalau belum, lekas pergi baca. Now Now Now. Cergas !
Okay harini aku nak ceritera pulak pasal this talented young lady pulak.
Thanks to yaya maisarah yang buat aku mahu cerita pasal budak sepuloh tahun ni. 10? Amboi,lambatnya dia lahir. Kakak lahir lagi cepat tau. WEKK !

Sepuluh bukan sebarang sepuloh. Dia dah duet dengan Lady Gagap. Mostly dia banyak cover lagu si gagap ni. Tu yang si gagap ni ajak dia duet kat Toronto.

On February 16, 2011, a video of Aragon performing a cover of "Born This Way" by Lady Gagawas posted to her sister's YouTube channel to showcase her talent to friends and family. The video caught Lady Gaga's attention and she was so impressed by Maria's performance that sheretweeted a link to the video. In 6 days, her video reached over 28 million views.
During an interview on HOT 103 in Winnipeg, Lady Gaga called into the show to tell Maria how moved she had been by her performance. Lady Gaga then invited an already surprised Aragon to perform "Born This Way" with her at The Monster Ball Tour concert in Toronto. On March 3, 2011, Aragon joined Lady Gaga on stage at the Air Canada Centre, where they performed an acoustic duet of "Born this Way" with Maria sitting on Gaga's lap, playing piano and Lady Gaga working the pedals. Aragon later rejoined Lady Gaga and her team of back up dancers for an up tempo version of "Born this Way".
American talk show host Ellen DeGeneres took notice of her from emails and petitions requesting for Aragon's appearance on the show and eventually invited Aragon to appear on her show on February 21, 2011, where Aragon again performed "Born This Way" on the piano earning a standing ovation from the audience. On March 29, 2011, Aragon performed "Born This Way" at her home for Canadian Prime Minister.
Ish, hebat jugak omputih aku ni. Tak percaya aku berjaya copy ayat ni dari wikipedia. Harhar. Meh aku bagi korang semua denga' lagu yang si maria ozawa ehh maria aragon ni haa dok nyanyi.


Born this way,,


Telephone,,


Live maria n gagap,,
Ecehh,untonglahh semua kenal kau. Actually ada lagi video maria kat youtube,korang cekidout sendiri la ye. Takkan tu pon aku nak suap. Tak menang tangan aku. Kang kerja korang rehat je besa'kan montot. kahkahkah. Busuk hati gak aku ni. 
okaylah,tu je aku nak share.
Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment