i'm a price tags,,

Monday, May 23, 2011

Share : Kisah Malam Pertama i. Auww.


Assalamualaikum.
Malam pertama aku biasa jer…
Aku yg bukak kan, pastu gosok-gosok belek-belek yg mane patut, push the right button, pastu cucuk terus main. Takde maknenye dah nak kiss kiss dulu. Aku tak tahan dah pasal lame sangat dah aku tunggu. Dekat setengah tahun jugak laaa kumpul duit…
First main terkial-kial gak laa carik tempat mane yg harus tekan. Dalam setengah jam camtuh ok dah. Dah familiar la orang kata. First time main dekat 3 jam aku balun sampai panas giler. Hehehehe.
Itu laa pengalaman malam pertama aku main PS1 masa baru beli dulu time aku umur 9 tahun. 
Korang punye kisah malam pertama pulak macam mane?

Heeeee, happynya dapat tunjuk gigi,,
Thanks for reading.


4 comments: