i'm a price tags,,

Thursday, May 19, 2011

Syoknyaa menternak lemakk (macam tajuk cik epal je) LANTAKK !

 Assalamualaikum

Cik Epal,sorry buat title entry ala-ala cik epal. Bukan copycat tapi more to copy membabi buta. harhar.

Di saat ini aku merasakan mahu saja pulang ke UiTM kerana rindu nak panjat batu caves ha tulah kau bila dah kat sana kecoh nak balik rumah siap habaq kat pesbuk skype twitter semua bagai. Okay aku insaf,lepas ni tak buat status lagi pasal nak balik rumah.

Dah lebih kurang 2 minggu aku cuti. Aktiviti aku tak lain tak bukan menternak lemak berkrim bak kata cik epal. Baru aku sedar betapa syokknya menternak lemak berkrim ni. Kang nak hapuskan malaria tapioza lemak-lemak ni pon syyok jugak. 1 hal lagi.

Aku cakap dengan my dearest mom jangan asyik dok masak sedap-sedap je kat dapur tu ha sampai menusuk ke peparu limpa aku. Sekali lagi aku diberi tamparan hebat dengan ibu aku. Gedebushh.

Bebelan mummyku;

Kau masa kat sana hari-hari kol ibu kata lapar gilalah, makanan tak sedaplah, boringlah asyik makanan yang sama. Bila kat rumah ibu masakkan kau kata jangan masak pulak. Kang ibu tak masak betul-betul baru kau tahu.


Hamekau farahetika. Kan dah kena aboogitt dengan mak kau sekali. Okaylah dah sekarang ni aku kat bawah pemerintahan ibu aku, aku ikut jela kata dia.
Nak taknak naik sem baru nanti batu caves akan jadi kawan baik aku i lap ulah batu caves.
Nak kena panjat-panjat dia everyday to get lose of this lemak berkrim. Yehaaa padahal dalam hati memberontak nak mampos. Naik sekali pon macam dah nak mampos termengah-mengah.










Okay tukar topik pulak. Tension aku fikir pasal lemak-lemak ni. Tekanan tahu tak?

Guys, aku nak bagitahu yang aku sangat adore those yang pakai red lipstick ni.
Vintage habis siol. Yet, so sexyy.
On my special day belikan aku satu lipstick in red boleh? harhar.
Gorjes aku tengok. Jeles.

Okaylah that's the only entry. Thanks for reading.

Assalamualaikum.


2 comments:

  1. hahahaha..menternak lemak..besh2x... Jom makan mekdi jom??hahahha...
    anyway, rindu gak kat bilik kuliah.. tasik tun fatimah..arrgghh...

    Gadis Malaya Gigit Jari

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha. mekdi? oh no. no more fast food.
    haritu pergi fish spa kat situ, tasik tun fatimah. best !

    ReplyDelete