i'm a price tags,,

Wednesday, July 20, 2011

Assalamualaikum.

Alhamdulillah finally aku jumpa jugak jalan nak mai sini. Almaklumlah jalan asyik tertutup je bila nak singgah sini.Okay actually i pon tak tahu nak update apa sebab takde benda baru yang i nak share dengan korang.Kejap-kejap,ada something new pasal i yang i nak share tapi not now la i nak share.Kang mood i hilang.

Currently i tengah cuti mid-term break.Hurray!Ceh konon happy sangatlah time cuti padahal menternak badan je kat rumah.Eh,i puasa taw cuti ni.Puasa ganti,another 3 more days to go.OMG,3 hari?Lama jugak tu kalau ikut jam i.Okay takpe,ni practise terus fasting month kang.

Korang,dah tengok HP yang last punye tak?Harry Potter and the Deathly Hallows. If belum,you should now run to the cinema and get the ticket ASAP !
I give 5 twinkle twinkle little stars.Harhar.Monte Carlo pon best and last but not least Transformer pon best.Padahal cerita tu dah outdated la jugak baru nak bagitahu.Kira halal la ye.

Pathetic news,i baru je lepaskan offer pergi Genting Highland kawan i ajak.RM41 je,murah gila kot tapi nak buat macam mana,i couldn't make it lah.
Jadi malam ni i wish to have a dream that can fulfill my trip there,hopefully la.

Tahu tak sekarang ni musim trpical fruits?Hari-hari dok bedal durian,rambutan and manggis.Terbaik wok dari dusun.Tapi i makan time malam je lepas perut dah kosong balik.Totally i do love fruits.Tetiba je kan.

Okay now it comes to ending so i nak share la ape yang i rasa buat ketika n saat ni.Bukan main lagi ayat aku.Now i tengah suffer acne problem yang sangat melampau sampai i tak berani keluar rumah jumpa public.So,di kesempatan ini i nak say HI to all.Harhar.I dah berhabis duit but still no progress.Now i paham the feeling of others bila suffer this problem.For girls,this matter kinda enomous if getting worse.I dah jumpa jalan buntu dah ni.I leave this to God.

Thanks for reading.Here some piece of me. 



Okay this was taken when roomies and i pergi afamosa.


wehooo.



This was taken before i'm suffering. uwaaaa.

byebye.

No comments:

Post a Comment