i'm a price tags,,

Saturday, August 6, 2011

Oh God,kuatkanlah diri wanita itu.

Assalamualaikum

Hye there.This post is being post to express my feeling towards shocking news this week. Sorry but you may judge me busybody and like do i care. I baru je habis baca post kak elia pasal dia putus tunang and i was like macam nak hack that guy. Why dia perlu buat statement macam tu sekali.? Can't you imagine that kak elia selalu dok cerita pasal you kat blog dia,dok sanjung you and ni yang kak elia dapat.If i was in kak elia shoes,i'll kill ya.Sorry for being too emotional but this is how i would like to express my feeling now.Sorry jugak kalau ada mana-mana pihak nak cakap pasal i.

Eventhough i'm 19 yet i can understand how kak elia do feels rightnow.The pathetic part is that dorang putus tunang and the whole Malaya get to know while kak elia tak tahu langsung pasal benda ni.Honestly you macam merendahkan maruah seorang perempuan and i do feel it.Ergghhh,tak baiknyaa.Kenapalah tak fikir dulu sebelum buat?

Even i punya pengalaman tak banyak tapi benda-benda macam nilah yang kaum hawa sangat takut.Ditinggalkan di saat selangkah lagi mahu membina masjid.Mintak jauh perkara ni Ya Allah,simpang.

For foremost kak elia,even you tak mungkin baca post ni tapi i nak wish yang semoga you banyak-banyak sabar and take this as test from Allah.Nasib baik Tuhan tunjukkan the truth awal-awal so that you tak lah regret sangat.

Beremosi beriya-iya kan i ni?I make review based on what i baca.Kalau paper tu salah,i pon salah la kot pasal meroyan tak memasal.Tapi dah masuk paper takkan tak sahih pulak.Who knows.?To all ladies including me remind myself,carilah pasangan yang betul-betul sayangkan kita bukan kita yang beriya-iya sayangkan dia.Carilah yang ada faith kelak dia akan bawa kita ke jalan hakiki dan tidak menyimpang.

Muka yang bersih watak yang macho tak menjamin apa-apa di masa hadapan.So,take note of this.Caution caution caution. That's all.
Anyway,selamat berbuka puasa.

No comments:

Post a Comment