i'm a price tags,,

Thursday, May 31, 2012

No Purpose

Assalamualaikum

Well, warm hi here. Lamanya rasa tak meng-update blog ni. But please don't misunderstood. I didn't do it on purpose. It just that TIME is not allowing. Budget macam ramai baca blog aku ohh puhhlezz. But before anything sense wrong, i nak tukar nama. FE. I will called myself FE. Cool rite? Cool pe FE, i  think. Muktamad. FarahEtika. 

Actually FE tengah semester break. Tengah yang dah nak berpenghujung dalam masa seminggu lagi. Sem depan FE dah nak kena duduk rumah sewa and you know laa kalau nak duduk rumah sewa, banyak jugak new things nak kena beli.Silakan terbang duit tapi dalam hati menangis. 

But during my semester break this time FE rasa many feelings. Happy bila both  license kereta dengan motor dah lepas. FE went through alot time nak ambil lesen ni. But it doesn't seem to be a big problem since FE dah make it. Alhamdullillah ya Allah. Million thanks too for my instructor, Kak Yati comel. Ye memang dia comel even anak dah beratur panjang.

But the worse pasal this semester break, FE tak dapat jumpa mereka mereka seperti yang di-plankan. FE plan nak naik penang pun tak jadi. Pergi Kota Tinggi pun tak jadi. Sebab FE kena infection kat telinga. The pain couldn't be describe by words. FE shared my pain dengan oya, only she knows bcs oya kate dia pun pernah kena. Dear friends, if you are reading this, FE would like to say so so sorry bcs tak dapat pergi. You must know that FE was excited enuff for this. But then, plan Allah lagi hebat than ours. How kerdil we are.

Lupa lupa, FE dah potong rambut. New sem new hair cut haha loljk. Boleh jimat sikit syampu kalau tak duit syampu sebulan boleh pengsan. Okayy ape lagi nak share? Haa, FE nak announce yang FE big fan of Running Man. Dulu FE cakap yang Rm ni macam boring. At last hamekkaw berejam depan lappy pun tak perasan. It makes my day and soo what?? 
Kwangsoo oh kwangsoo why you so comel??
Boom Shakalaka Boom Shakalaka Boom Shakalaka


xoxo,
10.16 pm
5/31/2012