i'm a price tags,,

Sunday, October 28, 2012

Mendung

Assalamualaikum

Lamanya tak update blog and it feels like fresh anew. Well i reckon that no one pun yang waiting for my new entry. I'm not that hot nor famous. I'm just living my modest life. Okay ayat tak boleh blahh. *sipp dengan siapa yang agree*.

Okay so this time FE punya tajuk is mendung. But why the hell is 'mendung'?
Bcs it really reflects apa yang FE rasa sekarang ni. FE always cried silently. She treat FE macam sampah. Ada je salah yang nak dicari and then she start membebel like never meet ends. 

Sumpah FE rasa so distance dengan dia. Our relationship dah tak macam dulu. 
Kalau dulu FE boleh share everything dengan dia but not now anymore. FE ingat bila dah cuti sem dapat spent time dengan dia and the rest family members tapi jangkaan sangat meleset.

Idk what goes wrong with her. Dari hari FE balik rumah, FE belum nampak pun dia senyum lagi. How bitter is that. Even kitorang keluar makan dengan sibs yang lain pun dia nak marah. If there is anything wrong, do tell me. Pls don't just keep it alone. I am always here for you.

I will always love you, umi.

No comments:

Post a Comment